Bloomberg Aptitude Test (BAT)

logo_bloomberg

El Bloomberg Aptitude Test (BAT) és un examen tipus test en xarxa que avalua els coneixements, capacitats i aptituds financeres dels estudiants i graduats recents. El contingut de l'examen l'elaboren especialistes, acadèmics i professionals en el camp de les finances. El principal propòsit del BAT és ajudar-te en la tasca de trobar feina i també definir-te com a potencial candidat per a la indústria financera.

El BAT té 11 seccions i està dividit en 2 grups: Financial Knowledge i Career Skills. És en anglès i consisteix en 155 preguntes de resposta múltiple.

Les qüestions estan dissenyades per posar-te en contacte amb escenaris del món real que podries trobar en el teu futur lloc de treball. La prova examina de forma totalment anònima la teva habilitat per aplicar el que has après durant la teva formació a la resolució de problemes pràctics.

Pots examinar-te aquí, al campus universitari, o en una oficina Bloomberg. La primera vegada que t’examines és de forma totalment gratuïta. Pots repetir l’examen tantes vegades com vulguis, però per cada intent addicional has de pagar 50 dòlars.